Iniesta: Este o înfrângere care nu ar trebui să ne dezarmeze
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Iniesta: Este o înfrângere care nu ar trebui să ne dezarmeze

Iniesta-2014București, 23 februarie 2014. Andres Iniesta a spus că nu sa simțit confortabil "în anumite momente", în timpul meciului pe care catalanii l-au pierdut sâmbătă cu 3-1, în San Sebastian cu Real Sociedad, într-un meci din cadrul etapei a 25-a.

Iniesta, care a apărut în fața reporterilor de la stadion, a explicat că, în pofida acestui eșec al echipei sale, în Anoeta, mai este mult până la încheierea campionatului, dar a admis că "cele trei puncte pierdute, sunt întotdeauna importante."

"Sentimentul că părăsește primul loc după acest meci nu este bun, dar trebuie să obținem puncte în Ligă și în fiecare meci trebuie să fie la fel ca ultimul. Astăzi nu am reușit să jucăm așa cum ar fi trebuit și am plătit", a concluzionat Iniesta, conform Marca.

"Este o înfrângere care nu trebuie să ne dezarmeze. Trebuie să obținem mai multe puncte și să remediem situația", a comentat jucătorul lui Barca.

Golurile au fost marcate de Song '32 (autogol), Griezmann '54 şi Zuturuza '59 pentru Real Societad și respectiv Messi, în minutul 36 pentru FC Barcelona.

După această partidă, Barcelona se află pe locul doi cu 60 puncte, la 3 puncte în spatele echipei Real Madrid care este pe primul loc în clasamentul Primera Division.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash