Incidente la finala Roland Garros: Douăsprezece persoane au ajuns la poliţie
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Incidente la finala Roland Garros: Douăsprezece persoane au ajuns la poliţie

incidente-la-roland-garros-Bucuresti, 10 iunie 2013. Finala a fost perturbată de manifestanţi care îşi arătau nemulţumirea faţă de legea privind căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Un manifestant a reuşit chiar să intre pe teren, el fiind reţinut imediat de forţele de ordine şi evacuat.

De asemenea, doi spectatori zgomotoşi, care au afişat un banner cu un mesaj împotriva legii respective, au fost evacuaţi. Patru tineri au părăsit şi ei arena centrală, escortaţi de stewarzi. "Manifestăm împotriva legii Taubira, pentru că ne temem pentru viitorul copiilor noştri", a declarat unul dintre tineri, conform agentiei de stiri mediafax.

Pe de altă parte, alţi manifestanţi, pe jumătate dezbrăcaţi şi purtând măşti, au afişat un banner cu mesajul: "Demisia Hollande" pe terenul Susanne-Lenglen, unde câteva zeci de spectatori urmăreau finala pe un ecran uriaş.

Douăsprezece persoane au ajuns la Poliţie, ca urmare a unor incidente din timpul finalei turneului de la Roland Garros, câştigată de spaniolul Rafael Nadal, duminică, în faţa compatriotului său David Ferrer.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numărul 3, a câştigat, duminică, pentru a opta oară turneul de la Roland Garros, învingându-l în finală, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3, pe compatriotul său David Ferrer, al patrulea favorit.

Alexandru Neata;

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash