căutare personalizată

  

 

 

13 august 2012

Incidente între suporteri stelişti şi localnici în judeţul Sibiu. Un suporter a fost lovit cu toporul la mână


Incidente între suporteri ai echipei Steaua şi locuitori din Slimnic, localitate aflată la circa 20 de kilometri de Mediaş, au avut loc, duminică seară, un fan stelist fiind transportat de urgenţă la spital.

Potrivit sursei citate, un autocar cu 50 de suporteri au Stelei venit de la Bucureşti s-a oprit în localitatea Slimnic, iar, conform localnicilor, bucureştenii au început să urineze pe gardurile lor. Imediat a început o bătaie generală, în care localnicii au folosit topoare şi coase. Bucureştenii au aruncat cu pietre, distrugând o maşină, informează www.prosport.ro.

Un fan stelist a fost dus de urgenţă la spital, după ce a fost lovit cu toporul în mână. Forţele de ordine au intervenit şi au început identificarea celor care au luat parte la scandal.

Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, a declarat la Sport.ro că un fan a fost tăiat la mână cu toporul, iar altul a fost lovit în cap cu o lopată.

"Suporterul tăiat e ţinut la Sibiu la spital, nu se poate opera acolo şi trebuie mutat la Bucureşti, însă îi cer 15 milioane pentru transport. Celălalt, lovit cu lopata în cap e ţinut la poliţie. Autocarul cu suporteri e ţinut într-o localitate lăngă Mediaş de Poliţie. Starea celor doi e destul de gravă, nu vor să-l transporte la Bucureşti în maxim 3 ore, dar cer 15 milioane. O să facem cheta pentru el şi mă duc repede cu banii să îi plătesc. Asta e informaţia pe care am primit-o, băieţii nu vor să mai intre la meci, vor să meargă la secţia unde sunt reţinuţi ceilalţi suporteri. Sunt doi reţinuţi de la ei şi îl caută pe al treilea. Nu am pornit noi bătaia, nu am fost noi de vină. Unul vomita pe marginea drumului, altul s-a dus lângă gard să îşi facă nevoile şi au venit repede două persoane şi au început bătaia. Apoi au ieşit şase persoane cu lopeţi, furci şi topoare din curţi şi i-au atacat", a declarat Gheorghe Mustaţă.

Sursa: www.mediafax.ro imagine: www.sport.ro  

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash