Incidente grave la un meci de fotbal în statul Malawi din Africa
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Incidente grave la un meci de fotbal în statul Malawi din Africa

Incidente-BalakaBucurești, 30 decembrie 2013. Un om a murit și alți șase în stare critică, după ciocnirile la un meci din țara africană Malawi, dintre fani și poliție.

Meciul contând pentru Malawi Super League, dintre Mighty Wanderers și Silver Strikers disputat în capitala Balaka pe stadionul Balaka, a fost abandonat la scorul de 1-0 în minutul 61, din cauza violențelor din tribune.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat faptul că, a fost găsit un om căzut într- o baltă de sânge și l-au dus de urgenta la spital, unde a fost declarat mort la sosire, probabil datorită unor traumatisme la cap.

Poliția a declarat că două persoane, în vârste de 21 ani, au fost arestate în urma incidentelor și vor fi duse în instanță luni.

Potrivit BBC, ciocnirile au apărut datorita fanilor echipei Silver Strikers, fapt care nu a fost văzut la fanii echipei Wanderers care au avut interdicție pe teren propriu de la inceputul acestui an, tot pentru acte de violență.

Secretarul General al Super League, Williams Banda a declarat cu privire la incident următoarele: "Nu ne așteptam la moartea unui om la un joc atât de frumos precum fotbalul. Acest lucru este foarte șocant și ne vom asigura că toți cei implicați sunt aduși în fața instanței de judecată. Avem informații cu privire la mai mulți fani care au fost surprinși de camerele foto și prezentate astfel la poliție. Sperăm că ei vor face o treabă bună, pentru că numai atunci când făptașii sunt pedepsiți, putem pune capăt violenței."

Stadionul din Balaka are o capacitate de 6.000 de fani, iar încercarea poliției pentru a dispersa mulțimea a dus la o busculadă.

Alexandru Neata; imagine bbc sport

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash