Începând de astăzi, Tembo este indezirabil la Astra
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Începând de astăzi, Tembo este indezirabil la Astra

Astra-Petrolul-1-2Bucuresti, 26 august 2013. Astra a pierdut pe teren propriu partida cu Petrolul cu 2-1, meciul din cadrul etapei a sasea,  lucru care l-a deranjat pe Ioan Niculae, finanțatorul clubului. Astfel, Ioan Niculae a constatat că principalul vinovat este Tembo.

Tembo a tratat superficial faza din minutul 85, la scorul de 2-1 pentru Petrolul, fiind singur cu poarta goală, reușește să șuteze pe lângă poartă din 6 metri.

Același Tembo a mai ratat în minutul 30, când a șutat spectaculos din apropierea porții. Dacă înscria golul respectiv probabil că era golul campionatului și Ioan Niculae îl făcea erou acum.

Și din cauza aceasta este frumos fotbalul, ratările fac parte din joc, lucru care nu îl poate înțelege niciodată unii patroni de club, a căror minte este numai la câștiguri de bani din fotbal. Există un proverb printre microbiști: "Decât un gol urît, mai bine o bară frumoasă".

Conform Mediafax, Ioan Nicolae a declarat la Digi Sport: "N-avem nevoie de floricelele lui Tembo. Acest jucător nu mai are ce căuta aici. Prefer să joc cu juniorii decât cu jucători ca el. E incredibil ce a putut face. Astfel de jucători sunt la Astra. A fost şi greşeala lui Isăilă că nu l-a scos din teren. Începând din această seară, Tembo poate merge la orice echipă. Poate pleca liber de contract. El nu e un jucător de echipă, vrea să dribleze. El nu va mai juca la Astra. Are probleme grave de caracter. Sunt lucruri simple pe care el le poate face şi nu le face. Pe Budescu nu l-a dat nimeni afară. El ne-a dezamăgit, dar avut şi o problemă la picior".

Golurile au fost marcate de Fatai în minutul 64 și respectiv Hamza în minutul 15 ți Grozav în minutul 19.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash