Începând cu 2018, UEFA lansează Liga Naţiunilor
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 Începând cu 2018, UEFA lansează Liga Naţiunilor

UEFA-sigla-2014București, 30 martie 2014. Liga Naţiunilor, o nouă adoptată în unanimitate de voturi, joi, la Congresul UEFA de la Astana, pentru selecţionatele europene şi care va înlocui meciurile amicale.

UEFA a aprobat înfiinţarea Ligii Naţiunilor. Competiţia va debuta începând cu sezonul 2018-2019. Întrecerea se va disputa o dată la doi ani.

Această nouă competiţie a fost adoptată pentru perioada 2018-22 şi va fi bazată pe repartizarea celor 54 de selecţionate europene în patru divizii, cu un sistem de promovare şi retrogradare.

Potrivit deciziei de la Astana, fiecare divizie va fi subdivizată în grupe de trei sau patru echipe. Înainte de Euro-2020, fiecare echipă va juca astfel patru sau şase meciuri între septembrie şi noiembrie 2018 în această Ligă a Naţiunilor. "Final Four", implicând câştigătoarele grupelor, va debuta apoi în 2019.

Secretarul general al UEFA Gianni Infantino, în timpul unui discurs la Congresul UEFA de la Astana, a spus cu privire la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, 2022: "Este de așteptat ca decizia pentru Cupa Mondială din Qatar se va face în martie 2015", conform Mail.ru.

Președintele FIFA, Sepp Blatter a declarat în ianuarie că decizia cu privire la perioada privind Cupa Mondială 2022 din Qatar se va face nu mai devreme de 2015. Secretarul General al FIFA Jerome Valcke a spus că jocurile la Cupa Mondială 2022 "nu vor avea loc în iunie - iulie." Potrivit lui, turneul va avea loc între 15 noiembrie și 15 ianuarie. În iunie și iulie, în Qatar, care este situat în partea de est a Peninsulei Arabe, temperatura medie este de aproximativ plus 38 de grade Celsius.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash