București, 17 Iunie 2019

Înaintea startului noului sezon, FCSB învinge CS Mioveni, scor 1-0, într-o partidă amicală

../Imagini-005-2019/Roberto-Ayza

Cu o săptămână înaintea startului noului sezon oficial din Europa League, FCSB a disputat un meci amical, cu divizionara B, CS Mioveni, pe terenul acesteia, în prezența a peste 2000 de spectatori, pe care l-a câștigat cu scorul de 1-0, dintr-un penalty scos de Mihai Roman, ușor acordat și transformat de Florin Tănase, în minutul 57.

Fără fundașii de bandă, Romario Benzar și Morais, transferați, jocul echipei FCSB a fost destul de mediocru, gazdele puteau beneficia și ele de un penalty, în ultima parte a reprizei secunde, dacă centralul partidei judeca cu aceiași măsură și rezultatul ar fi fost unul de egalitate.

În startul reprizei secunde, FCSB a avut o bară, în urma unei lovituri libere din afara careului, iar la faza următoare s-a făcut remarcat portarul echipei din Mioveni.

Pentru căpitanul gazdelor, braziianul Roberto Ayza, a fost meciul de retragere, fiind înlocuit după 19 minute de joc, sub apauzele spectatorilor din tribune, primind flori și câteva distincții din partea oficialilor clubului argeșean.

Primul meci oficial pentru FCSB va fi joi 11 iulie, de la orele 21:30, cu Milsami Orhei, în turul 1 preliminar al Europa League, care se va disputa pe Arena Națională.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/U21_Germania-Danemarca-3-1

 

Citește și: Germania U21, învinge echipa similară a Danemarcei, în grupa B, a Campionatului European U21

Luni, pe Stadio Friuli din Udine, într-un meci din cadrul grupei B, al Campionatului European U21, Germania, deținătoarea entitre a câștigării ultimei ediții...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X