Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 04 Iunie 2016.

Înainte de startul la EURO 2016, România învinge Georgia, scor 5-1, într-un meci amical

Romania-Georgia, 5-1, meci amical Cu o săptămână înainte de meciul oficial cu Franța, din deschiderea Campionatului European, selecționata României a câștigat amicalul cu Georgia, scor 5-1, disputat pe Arena Națională.

Elevii lui Anghel Iordănescu, conduceau deja în minutul 3 cu scorul de 2-0, urmare a două greșeli ale georgienilor. La prima greșeală, Dvali a trimis spre propriul portar, a profitat Adi Popa și a marcat, în minutul 2. Peste un minut, Raț centrează pe diagonală, iar fundașul Amisulashvili, deviază în propria poartă și România conducea cu 2-0.

După pauză, Nicușor Stanciu a ridicat scorul la 3-0, în urma unui șut din 14 metri. În minutul 68, Cosmin Moti deviază un balon, la o intervenție dificilă, în propria poartă si scorul devine 3-1!

Gabi Torje fiind introdus în teren la jumătatea reprizei secunde în locul lui Bogdan Stancu, a reușit să marcheze în minutul 81, din pasa ideală a lui Chipciu. Cu trei minute înaintea timpului regulamentar de joc, același Amisulashvili, deviază balonul șutat de Keșeru, în propria poartă, stabilind astfel scorul final, 5-1.

Mijlocașul Nicușor Stanciu, a declarat după meci la televiziunea Dolce Sport, următoarele: "Mă simt destul de bine, am avut un sezon bun și mi se pare că sunt pe aeiași linie și la Națională. Nu este o povară tricoul cu numărul 10 și mă ambiționează să dau mai mult pe teren și să fiu mai responsabil. Ma bucur că fac parte din echipa României și cel mai mult îmi doresc atât eu cât și colegii mei, să facem un turneu final foarte bun și să facem pe toți românii fericiți!"

Selecționerul Anghel Iordănescu, a concluzionat la același post de televiziune, evoluția echipei în ultimul test de verificare, spunând: "Aș vrea să menționez că, pentru noi a fost o seară frumoasă, cu o echipă susținută permanent de publicul nostru. Căldura publicului, i-a determinat pe jucătorii noștri să aibe această prestație. Remarc disponibilitatea la efort, pofta de joc și faptul că au obținut o victorie categorică în urma unei partide bune, făcute de băieții noștri. M-am bucurat că am avut posibilitatea, să vedem câți mai mulți jucători. Sper să nu apară probleme de sănătate, mai ales acum după acest joc. Sper ca în afara lui Vlad, să nu mai avem și alte probleme. Ne dorim cu toții să avem o prestație bună la Campionatul European. Pentru meciul cu Franța, trebuie să avem încredere, să avem curaj și să avem personalitate în joc".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.