București, 27 Aprilie 2018

În zece oameni, Atletico a scos un egal pe terenul lui Arsenal, în prima manșă a semifinalei Europa League

Griezmann-nr-7

Joi pe Arsenal Stadium din Londra, Arsenal a obținut numai un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu Atletico Madrid, deși au evoluat în superioritate numerică încă din minutul 9, după eliminarea fundașului Vrsaljko. Peste numai patru minute de la elimanarea lui Vrsaljko, Diego Simeone, antrenorul lui Atletico a fost trimis în tribune pentru proteste, astfel Atletico va evolua în meciul retur de la Madrid, fără antrenorul principal pe bancă.

Alexandre Lacazette a deschis scorul în minutul 61, cu un șut cu capul, din centrarea lui Wilshere și Arsenal conducea cu 1-0. Atletico a reușit să egaleze în minutul 82 prin Antoine Griezmann, după ce a driblat portarul, a reluat din 6 metri cu toată opoziția ultimului apărător, Mustafi, în poarta goală.

La finalul acestei ediții, antrenorul echipei Arsenal, Arsene Wenger, se va despărți de echipă, după 22 de ani prezent pe bancă, fiind unul dintre cei mai longevivi tehnicieni ai unei echipe de fotbal din lume. După meci, managerul Arsene Wenger, a declarat conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: "Fanii noștri au fost fantastici, asta ne-am și dorit. Știm exact ce trebuie să facem acolo - nu avem nimic de pierdut și trebuie să jucăm pentru a câștiga. Nu este vorba despre vina cuiva, întreaga echipă este foarte dezamăgită și pentru ca noi să ne calificăm, va fi să uităm repede această dezamăgirea și să pregătim bine meciul retur.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii