București, 23 Noiembrie 2019

În uvertura etapei a 17-a, CFR Cluj a învins categoric Chindia, scor 4-0

../Imagini-008-2019/CFR-Chindia-4-0

Vineri, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj, CFR a câștigat cu scorul de 4-0, partida cu Chindia Târgoviște, fiind și o ultimă repetiție, înaintea partidei de joi, din deplasare cu Lazio, din grupele Europa League.

Chindia Târgoviște a făcut o primă repriză bună, deși a încasat gol încă din minutul 3, marcat de Cătălin Itu, la o degajare greșită a portarului Aioani. Astfel, Dumiter a avut șanse de gol, în minutele 20, 35 și 45, la fel și Cherchez, în minutul 31. Șutul trimis de Vadim Rață de la distanță, cu două minute înainte de pauză, l-a pus în dificultate pe Arlauskis, care a respins peste poartă. Cu toate acestea, Omrani putea majora scorul la 2-0, în minutul 43, atunci când a trimis mingea cu un lob în bară.

În repriza secundă, CFR Cluj s-a dezlănțuit, debutând cu ocazia mare de gol a lui Ciprian Deac, în minutul 51. A urmat apoi dubla realizată de Mihai Bordeianu, din minutele 72 și 79, iar Camora a stabilit scorul final, cu 4 minute înaintea fluierului de final de meci al centralului Iulian Călin.

Antrenorul echipei Chindia, Viorel Moldovan, a declarat după eșecul înregistrat cu CFR Cluj, la televiziunea Telekom, următoarele: „Este dificil, atunci când începi cu un handicap de 1-0, primind acel gol foarte rapid, în debutul jocului, lucrurile se dau peste cap, se bulversează puțin. Am reacționat destul de bine după golul încasat în debut, am avut câteva situații, puține într-adevăr, dar dacă reușeam să înscriem, poate altfel stăteau lucrurile. A urmat apoi, aceiași naivitate, aceiași superficialitate din partea jucătorilor mei, greșeli copilărești, cadouri oferite adversarului. Mă refer aici și la cadoul de la golul doi, mă refer și la golul trei, pe respingere. Este totuși o diferență de valoare, recunosc acest lucru, este echipa Campioană. Noi, ne-am întors înapoi la ale noastre.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Real-Madrid-v-Galatasaray

 

Citește și: Galatasaray a ieșit rău șifonată de pe Santiago Bernabéu!

Stadionul Santiago Bernabéu din Madrid a fost gazda partidei disputate miercuri, dintre Real Madrid și Galatasaray, într-o confruntare a grupei A...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X