București, 19 Decembrie 2017

În ultimul meci oficial al anului, ACS Poli Timișoara și Dinamo, au terminat la egalitate, scor 0-0

Timisoara-Dinamo-0-0-et-22

Rezultatul de egalitate scos de Dinamo la Timișoara, în ultima partidă a etapei a 22-a, disputată luni, nu o ajută să fie clasată peste linia de demarcație dintre play-off și play-out, fiind la egalitate de puncte cu FC Viitorul, câte 34, despărțite de golaveraj.

Dacă și după cele 4 etape rămase a se disputa în luna februarie, din sezonul regular, egalitatea de puncte dintre cele două echipe persistă, Dinamo are avantaj în alcătuirea clasamentului final față de echipa lui Gheorghe Hagi, datorită rezultatului din tur.

Dinamo putea să se întoarcă cu cele trei puncte din deplsarea de pe Bega, dacă fructifica cele două mari ocazii, de singur cu portarul, din repriza secundă, ale lui Rivaldinho, în minutul 55 și Bokila, în minutul 72.

Mai putem consemna din această partidă, evoluția foarte bună a fundașului Alin Șeroni, de la timișoreni, faultul dur al lui Bîrnoi (min 18), rămas nesancționat măcar cu un cartonaș galben, asupra lui Nascimento, care a fost nevoit să părăsească terenul, după 4 minute și eliminarea lui Salomao în minutul 89, pentru cumul de cartonașe galbene.

Fundașul echipei ACS Poli Timișoara, Cristian Melinte, a declarat după egalul cu Dinamo, la televiziunea Digi, următoarele: „Se pare că ne-au priit meciurile cu Dinamo, după ce le-am luat 4 puncte din 6. Ne doream ca în această seară să luăm toate cele trei puncte, chiar dacă a fost un teren foarte greu și nu a fost un joc spectaculos. A fost un joc de muncă, cu mingi lungi, la bătaie, dar nu se putea juca alt fotbal pe acet teren. Dar ne mulțumim și cu acest punct, nu am pierdut și acest lucru este foarte important.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii