București, 23 Ianuarie 2018

În ultimul meci al etapei a 21-a din Serie A, Juventus a câștigat împotriva echipei Genoa scor 1-0

Juventus-Genoa-1-0-et-21

Juventus ocupă locul doi în clasamentul Seriei A, după partida câștigată pe propriul teren cu Genoa, scor 1-0 și se distanțează la 10 puncte față de ocupanta locului al treilea, Lazio, care are o partidă restantă.

Lupta pentru prima poziție dintre Napoli și Juventus, continuă astfel, diferența dintre cele două echipe este numai de un punct.

Singurul gol al partidei, disputate luni, a fost marcat în minutul 10 de către Douglas Costa, cu un șut fără preluare din interiorul careului.

Antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după victoria chinuită cu Genoa, conform Gazzetta dello Sport, următoarele: „Am fost interesați doar să marcăm și să obținem cele trei puncte. Chiar dacă se spune că Juve a jucat prost, eu sunt fericit. Cel mai important lucru a fost să câștigăm, pentru că toate jocurile sunt la fel și nu pot fi întotdeauna strălucitoare. Pe final am avut o cădere fizică, deoarece veneam după o săptămână de pregătire intensă. Am fi putut închide jocul deja în prima repriză și din nou cu câteva șanse în a doua jumătate, dar nu am reușit. Felicitări pentru Genova".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii