Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
În ultimul amical din Antalya, România a câștigat, scor 2-1, cu Beroe Stara Zagora
 

 
București, 07 Februarie 2016.

În ultimul amical din Antalya, România a câștigat, scor 2-1, cu Beroe Stara Zagora

Romania-Beroe-2-1Selecționata divizionară a României, și-a încheiat stagiul de pregătire din Antalya, reușind în ultima partidă disputată sâmbătă, o victorie la limită cu bulgarii de la Stara Zagora.

După ce au fost conduși din minutul 30, urmare a golului lui Delev, elevii lui Anghel Iordănescu au reușit să întoarcă rezultatul după numai 5 minute prin Alibec, pentru ca în minutul 68, Hora să marcheze pentru 2-1, rezultat cu care avea să se încheie meciul amical.

Selecționerul României, Anghel Iordănescu, a declarat după meciul disputat sâmbătă, următoarele: "A fost un joc de angajament, mă bucură faptul că în repriza a doua, echipa noastră a încercat mai mult să controleze jocul, să aibă inițiativa. Prima repriză, am fost foarte neclari în joc, am și fost conduși cu 1-0, dar una peste alta, faptul că o echipă tânără, a reușit să întoarcă rezultatul cu o echipă experimentată, o echipă care are trei jucători în Echipa Națională și dacă nu mă înșel, 6 jucători străini".

Anghel Iordănescu a mai spus: "Pentru noi, a fost un test util, de altfel, consider că turneul a fost util, am avut posibilitatea să vedem la lucru, cam 12 jucători sub 23 de ani și 7 jucători din echipa de tineret U21. Cred că pentru FRF, rămâne un obiectiv să asigure acestor jucători sub 23 de ani, care nu prind frecvent lotul național, niște meciuri ca să le dea posibilitatea să crească".

"Din păcate spun, turneul avea o și mai mare importanță pentru jucătorii noștri, dacă îi aveam și pe cei 6 jucători de la Steaua și evident și pe Constantin Budescu. Rămâne de analizat la București, ceea ce a fost bun, ce a fost rău, dar repet, un turneu util", a încheiat Anghel Iordănescu.

Bilanțul amicalelor din Antalya, 3 victorii împotriva unor echipe de club modeste. Conducerea tehnică a Echipei Naționale, urmează să tragă concluziile după acest stagiu de pregătire, mai ales că luna viitoare sunt programate două meciuri amicale internaționale tari, cu Lituania, pe 23 Martie și Spania, pe 27 Martie. Ultimul amical al Echipei Naționale, înaintea plecării la Campionatul European din Franța, este programat pe 03 Iunie, cu Georgia.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.