Megamenu for Bootstrap
 


București, 06 Iunie 2017

În ultima partidă din play-out, ASA Tg. Mureș și CSM Poli Iași, scorul a fost egal, 1-1

ASA-Iasi-1-1-play-out-gol-Moldovan

Fără o miză deosebită, ultima partidă din play-out, dintre ASA Tg. Mureș și CSM Poli Iași, disputată luni la TG. Mureș, s-a încheiat cu un scor de egalitate, 1-1. Ieșenii și-au trimis mai repede în vacanță, mulți titulari și-așa neplătiți de luni de zile, iar Ionel Ganea, antrenorul mureșenilor, a introdus și a rulat mulți jucători tineri, în vederea pregătirii startului din sezonul următor în liga a 2-a.

Tânărul Adrian Moldovan, a deschis scorul pentru ieșeni în minutul 14, cu un șut cu capul, iar Bănel Nicoliță a reușit să egaleze, cu 8 minute înaintea finalului de meci, după o preluare norocoasă, peste portarul Caparco, ieșit să-i închidă unghiul.

După acest ultim meci al play-out-ului, CSM Poli Iași, termină pe prima poziție a clasamentului cu 43 puncte, fără nicio înfrângere în cele 14 jocuri, în timp ce ASA Tg. Mureș, retrogradată practic în liga secundă de pe ultima poziție, a reușit să acumuleze numai 14 puncte. De altfel rezultatul de egalitate de luni, venea după un număr de 5 eșecuri consecutive.

Autorul golului echipei ASA Tg. Mureș, Bănel Nicoliță, a declarat după meci, la televiziunea Digi, că urmează să mai evolueze în continuare în Liga 1, spunând: "Am vreo două oferte și voi vedea în săptămâna următoare, când voi avea o discuție cu cei care mă vor și în care voi decide viitorul meu, alături de familie. Nici mie nu mi-a fost ușor să vin aici, departe de familie, de copii. Am venit șase luni la această echipă minunată, pentru că mi-am dorit foarte mult. N-am venit pentru bani, pentru că știam că nu sunt bani la acest club. Am venit mai mult cu inima și le mulțumesc tuturor, pentru că fiecare au dat maxim pentru această echipă."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii