București, 28 Februarie 2018

În ultima partidă din etapa a 26-a, Concordia învinge FC Voluntari, cu scorul de 3-1

Concordia-Voluntari-3-1-et-26

Marți, pe stadionul din comuna Chiajna, în ultimul meci al etapei a 26-a din sezonul regular, s-au confruntat două echipe care vor juca în play-out, Concordia și FC Voluntari, partidă încheiată cu victoria celor din Chiajna cu scorul de 3-1.

Prin victoria obținută, Concordia, a urcat două locuri în clasament, ocupând poziția a 9-a, la egalitate de puncte cu FC Voluntari, locul 10, diferența fiind dată de rezultatele directe dintre cele două echipe. Pentru Concordia au marcat Cosmin Achim, 41 (aut); Paul Batin, 68 (pen) și Răzvan Grădinaru, 69, în timp ce pentru FC Voluntari a marcat Cosmin Achim, 80.

De precizat este faptul că ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni. De la Voluntari a fost eliminat Horj, în minutul 65, iar Prepeliță a fost eliminat cu 4 minute înaintea fluierului de final al arbitrului Marius Avram.

Tehnicianul echipei Concordia, Ion Moldovan, a declarat după meci la postul TV Digi, următoarele: „Este o victorie muncită, o victorie pe care ne-am dorit-o foarte mult, în fața unui adversar foarte bun, cu jucători foarte buni. Ne-am îndeplinit un obiectiv, acela de a urca mai mult de locul 11 și suntem mulțumiți de ceea ce am făcut în ultima parte a acestui retur. Ne așteptăm, ca după play-out să rămânem în Liga 1 și la anul să pornim de pe alte poziții.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii