București, 03 Iulie 2019

În ultima partidă amicală, în cantonamentul din Austria, U Craiova a remizat cu Legia, scor 3-3

../Imagini-005-2019/Bogdan-Vatajelu

Marți, în ultimul meci de verificare, în stagiul de pregătire din Austria, Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Legia Varșovia, scor 3-3.

Față de partida amicală disputată luni cu Ferencváros, antrenorul Corneliu Papură a folosit formația de bază, fără Alexandru Cicăldău, absent motivat, iar jocul a fost mult mai bun, alcătuit din: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Bancu - Qaka, Ivanov, Mateiu - Barbuţ, Roman II, Vătăjelu.

Nicușor Bancu a reușit să înscrie în minutul 39, iar Mihai Roman a realizat o dublă, în minutele 44 și 69 (pen), pentru U Craiova, respectiv Jodlowiec, minutul 18, Lopez, minutul 58 şi Kulenovic, minutul 78 (pen), pentru Legia.

După amicalul cu Legia, atacantul echipei U Craiova, a declarat, conform paginii oficiale de Facebook a clubului craiovean, următoarele: „Ne așteptam la un meci așa tare, întrucât Legia este o echipă foarte bună, care în ultimii ani a jucat în grupele Europa League și în Champions League și au jucători foarte buni. Noi suntem la final de cantonament și încă se simte puțin oboseala. Am făcut un joc bun, sunt mulțumit de ce-am văzut și cred că puteam câștiga acest meci, la o diferență de două goluri. A fost un meci foarte bun, care ne pregătește pentru ce o să ne aștepte în Europa League.”

Înaintea primului meci din Liga 1, programat duminică 14 iulie, pe Ion Oblemenco, cu Academica Clinceni, U Craiova va disputa meciul din cadrul turului 1 din Europa League, joi 11 iulie, în deplasare, cu formația azeră Sabail.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Federico-Chiesa

 

Citește și: Debut cu dreptul al Italiei U21, la Campionatul European, scor 3-1 cu Spania U21

Duminică pe stadionul Renato Dall'Ara din Bologna, selecționata Italiei U21, a întâlnit selecționata Spaniei U21, în prima etapă din Grupa A...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X