București, 13 August 2019

În ultima partidă a etapei a 5-a, din Liga 1, FC Viitorul și FC Botoșani, au terminat la egalitate

../Imagini-006-2019/Viitorul-Botosani-2-2

Ultima partidă a etapei a 5-a, din Liga 1, disputată luni la Ovidiu, între FC Viitorul și FC Botoșani, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Meciul a fost de bun nivel tehnic, iar după aspectul jocului, nicio echipă parcă nu merita să piardă, ambele au avut ocazii mari de gol, iar fazele au alternat de la o poartă la alta, practic s-a jucat cu garda jos, folosind un teren din box.

Eric de Oliveira a marcat din penalty, pentru FC Viitorul, în minutul 12 și este golgheterul la zi al Ligii 1, după 5 etape, cu 5 goluri marcate. Al doilea gol al echipei antrenate de Gheorghe Hagi, a fost marcat de Gabi Iancu, în minutul 66. Pentru FC Botoșani, Stefan Ashkovski a reușit o dublă, în minutele 27 și 81.

Prin egalul obținut, FC Viitorul totalizează 11 puncte, fiind clasată pe locul secund al clasamentului, alături de Politehnica Iași, despărțite de golaveraj, la două puncte distanță față de CFR Cluj, situată pe primul loc.

Atacantul echipei FC Viitorul, Gabi Iancu, a declarat după egalul obținut cu FC Botoșani, la televiziunea Digi, următoarele: „Ne pare rău că am fost egalați din nou, pe final de meci, poate ne-am avântat prea mult în atac și trebuia să fim puțin mai lucizi, pentru că acasă sunt trei puncte importante de câștigat întotdeauna. Botoșaniul a jucat bine, nu știu dacă noi am avut cel mai strălucit meci, dar nu ne rămâne ca, de mâine să o luăm de la capăt și să luăm trei puncte la următorul meci.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Mateiu-Barbut-si-Roman

 

Citește și: U Craiova învinge în deplasare Dinamo, scor 2-0 și o trimite pe ultima poziție a clasamentului

U Craiova a câștigat partida de pe Arena Națională cu Dinamo, disputată duminică, cu scorul de 2-0, obținând punctajul maxim după două etape...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X