Megamenu for Bootstrap
 


București, 01 August 2017

În ultima partidă a etapei a 3-a, Astra învinge Poli Timișoara, scor 3-0

Astra-Timisoara-3-0-et-3

Luni în ultimul meci din etapa a 3-a, Astra Giurgiu, câștigă pe terenul propriu cu Poli Timișoara, la un scor de neprezentare. Cu același scor puteau pierde partida timișorenii, pentru neprezentare, întrucât autocarul care transporta jucătorii a fost blocat în traficul de pe linia de centură a capitalei, ajungând totuși la Giurgiu, pe ultima sută de metri.

Pentru giurgiuveni, meciul a fost o repetiție mai mult decât reușită, în vederea meciului retur de joi, al turului 3 preliminar din cadrul UEFA Europa League, din deplasare cu echipa din Ucraina, Olexandriya.

Pentru Astra Giurgiu, au marcat de Polczak, '21; Alexandru Ioniță, '23 și Silviu Balaure, '54, iar jucătorul Marquinhos, a fost deosebit de util echipei în obținerea victoriei.

Portarul echipei Poli Timișoara, Cătălin Straton, a declarat după înfrângerea suferită la Giurgiu, postului de televiziune Digi, următoarele: „Este destul de dureros să pierzi cu 3-0, mai ales că echipa celor de la Astra, nu mai este echipa de acum 2-3 ani de zile și țin să-i felicit pe această cale, pentru că, au făcut un joc foarte bun și au meritat victoria. Problemele financiare de la club și toată tevatura aceasta, își pun amprenta pe evoluția noastră. Suntem neplătiți de 5 luni. Nu știm ce vom face, dar în situația în care s-a ajuns este greu!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii