Megamenu for Bootstrap
 


București, 04 Octombrie 2017

În turneul China Open, de la Beijing, Simona Halep o învinge pe Sharapova, pentru prima dată

Simona-Halep-v-Sharapova-2-0

Maria Sharapova a fost înfrântă pentru prima dată, în opt meciuri disputate împotriva Simonei Halep. În meciul disputat miercuri la Beijing, Simona Halep, a câștigat în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Sharapova nu a găsit nici un răspuns la puterea și precizia loviturilor primite din partea Simonei Halep, care a făcut doar șase erori neforțate.

După victoria asupra Mariei Sharapova, care a durat numai 72 minute, Simona Halep, în vârstă de 26 ani, merge mai departe în sferturile de finală din China Open, de la Beijing.

Sharapova, în vârstă de 30 de ani, s-a întors în competițiile de tenis în aprilie, după o interdicție de dopaj de 15 luni. A concurat la China Open, pentru prima dată, de când a câștigat titlul în 2014.

Maria Sharapova, a declarat după înfrângerea administrată de Simona Halep, conform L`Equipe, următoarele: "Cred că a făcut un meci foarte bun, probabil cel mai bun meci pe care l-a jucat împotriva mea, în diferitele noastre jocuri. Nu am fost suficient de tăioasă. Nu am citit destul de bine mingea și nu m-am mișcat suficient de bine, contrar celorlalte meciuri. Ea a lovit mingea foarte bine, nu a făcut multe greșeli și a avut un procent bun în serviciu. A făcut totul bine."

După prima victorie împotriva Mariei Sharapova, Simona Halep a declarat, conform site-ului Digi24, următoarele: „A fost un meci grozav, am jucat cel mai bun tenis al meu contra ei, am servit bine iar munca depusă după US Open s-a vazut acum. Este prima mea victorie împotriva ei și vreau să mă bucur de moment. De multe ori când am jucat contra ei am simțit că pot câștiga, că o pot bate, dar nu s-a întâmplat, iar azi m-am gândit că este doar un alt meci, că trebuie să dau tot ce e mai bun și să îmi păstrez concentrarea, calmul și asta m-a ajutat foarte mult.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii