Megamenu for Bootstrap
 


București, 11 Martie 2017

În primul meci din play-out, Poli Timișoara învinge în deplasare FC Botoșani, scor 2-1

Botosani-Timisoara-1-2

Fără antrenorul Leo Grozavu pe bancă, care și-a dat demisia după ce și-a bătut propriul elev, în meciul disputat luni la Giurgiu, FC Botoșani pierde acasă cu Poli Timișoara, scor 2-1, în primul meci din play-out, disputat vineri.

Autorul golului botoșenenilor, din minutul 17, Andrei Miron, a arătat după gol un tricou în care era scris "Alături de Leo", semn că bătaia la Botoșani, administrată de antrenor unor jucători este bine apreciată!

Golurile timișorenilor au fost marcate de Marius Croitoru, în minutul 23, cu largul concurs al portarului Albuț și Alin Șeroni, din penalty, în minutul 67.

Autorul singurului gol al botoșenenilor, Andrei Miron, a fost întrebat de reporterul televiziunii Digi, de ce a afișat acel mesaj către Leo, răspunzând: "A fost un mesaj gândit de tot grupul. Am hotărât, cine va da gol în această seară să adreseze mesajul acesta și sperăm ca pe viitor, să-l readucem pe Leo la echipă. Vă dați seama și Golofca este alături de noi și sper eu, ca lucrurile să revină la normal. Probabil atât Golofca cât și Leo, ar trebui să se pună la masă, să discute și să se înțelegă."

Pe site-ul AFAN (Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori), în legătură cu incidentul provocat de Leo Grozavu, în data de 06 Martie 2017, se menționează, într-un comunicat de presă, următoarele: "Nicio explicație nu poate să justifice gestul reprobabil al antrenorului Leontin Grozavu și, de aceea, credem că astfel de atitudini neconforme trebuie cenzurate și pedepsite în conformitate cu prevederile Regulamentului disciplinar al Federației Române de Fotbal".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii