București, 29 Octombrie 2016

În primul meci al returului, CFR Cluj câștigă în deplasare la Chiajna, scor 2-1

Concordia-CFR-1-2

Vineri, în primul meci al returului Ligii 1, CFR Cluj învinge Concordia, pe terenul acesteia, scor 2-1 și urcă în clasament pe locul 4, de play-off, în timp ce, Concordia ocupă locul 11.

Concordia a deschis scorul din penalty, prin Neluț Roșu, în minutul 34, pentru ca să se vadă egalată după numai trei minute, datorită golului lui Cristi Bud. Golul victoriei a fost marcat de rezerva Omrani, care îi luase locul lui Ruiz, cu zece minute înainte, în minutul 71.

Autorul primului gol al clujenilor, Cristi Bud, care este și golgheterul echipei cu 8 reușite, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: "A fost o victorie muncită, o victorie meritată și ne bucurăm foarte mult, pentru cele trei puncte. Pe terenul greu al Concordiei, nu multe echipe o să scoată puncte. CFR Cluj a fost tot timpul obișnuită să lupte pe toate fronturile, să lupte pentru câștigarea campionatului, Cupei. Ne bucurăm pentru punctele realizate până acum, nu a fost ușor".

"Noi suntem un grup unit, iar D-l Miriuță încearcă în fiecare săptămână, să ne facă să fim tot mai uniți, o adevărată familie. Secretul meu este familia, care este lângă mine mereu și le mulțumesc pentru aceasta. Ne dorim să jucăm în play-off, iar Cupa să rămână la Cluj. Până când luăm vacanța în decembrie, dorim să fim pe poziție de play-off", a mai spus Cristi Bud în încheiere.

Autor, Alexandru Neață