Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
În primul amical al anului 2016, Steaua termină la egalitate cu Young Boys
 

 
București, 20 Ianuarie 2016.

În primul amical al anului 2016, Steaua termină la egalitate cu Young Boys

Reghecampf-Antalya-2016În primul cantonament din Antalya, Steaua a remizat, scor 2-2, cu echipa clasată pe locul 3 din campionatul Elveției, Young Boys Berna, în partida disputată marți, pe stadionul Gloria Sports Arena.

Urmează ca echipa Campioană să revină în țară pentru câteva zile, urmând să se reîntoarcă în Turcia pentru al doilea stagiu de pregătire la Kadriye, atunci când vor fi disputate 5 meciuri amicale, în perioada 26 Ianuarie- 06 Februarie.

În meciul cu Young Boys, Hamroun a realizat dubla. El a marcat dintr-un penalty obținut de Thaer Bawab în minutul 16 și în minutul 62, din pasa lui Marica, cu un șut din 10 metri printre picioarele portarului.

Elvețienii au deschis scorul în minutul 10 prin Zakaria, în urma unui corner, cu un șut cu capul din 8 metri, pentru ca în minutul 65, Young reușește să egaleze prin Nuzzolo, cu un șut fără preluare din 8 metri.

Pe finalul meciului, Young Boys a avut două situații clare de a se desprinde pe tabelă, în minutul 84, prin Samuel Afum, care a reluat cu capul puțin pe lângă poartă și în minutul 87, prin Gerndt, singur cu portarul Cojocaru, nu poate să-l învingă din 7 metri.

Tehnicianul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat după meci la televiziunea Digi Sport, următoarele: "S-a muncit mult, am avut o perioadă foarte grea cu foarte multe antrenamente, cred că a fost un meci destul de bun. Noi, încă mai avem foarte mult de lucru, încă nu am terminat cu pregătirea, nu am terminat cu ceea ce ne-am propus, dar ne-am dorit să avem un meci în primul cantonament".

În continuare Laurențiu Reghecampf a mai spus: "Bawab are 4 antrenamente cu echipa, Ciprian la fel, sunt de 2-3 zile veniți în Turcia, este normal să nu fi fost folosiți toată partida, mă gândesc la sănătatea lor. Pentru mine nu contează foarte mult rezultatele din aceste meciuri amicale. Mă interesează foarte mult să văd atitudinea jucătorilor, să văd că ceea ce am lucrat la antrenamente, se vede pe teren. Ne uităm foarte mult la nivelul lor fizic, sunt alte lucruri pe care le urmărim în momentul de față".

"Sper eu, ca în perioada a doua, să-i pregătim mai bine și să fie la un nivel cât mai bun. Sper să reintre și jucătorii care sunt în refacere, Chipciu, Filip, Pârvulescu, Carja, Enceanu, iar atunci vom avea un lot și mai puternic", a spus în încheiere Reghecampf.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.