București, 14 Septembrie 2019

În prima partidă a etapei a 9-a, Academica și Astra au remizat, scor 1-1, după două autogoluri

../Imagini-007-2019/Alex-Popescu-autogol

Vineri la Călărași, pe stadionul Ion Comșa (unde își vor disputa viitoarele meciuri de acasă, cei din comuna Clinceni), în primul meci al etapei a 9-a, Academica a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Astra Giurgiu, după două autogoluri, având ca autori pe Gabi Tamaș, în minutul 32 și Alexandru Popescu, minutul 45+1.

Ambele autogoluri au fost după faze spectaculoase, cel al lui Tamaș, aflat în cădere, l-a lovit mingea în spate, revenită din bară, iar cel al lui Popescu, autogol spectaculos cu capul, după un corner, excelent executat de Budescu.

În ultimul sfert de oră, Astra Giurgiu a evoluat în inferioritate numerică, după ce Radunovici a fost eliminat, primind cartonașul roșu. În aceste condiții, jucătorii echipei Astra, în frunte cu Budescu, au strâns rândurile și au trebuit să lupte pentru păstrarea rezultatului.

Atacantul Constantin Budescu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „După aspectul jocului, acest rezultat este echitabil. An făcut o primă repriză foarte proastă, a doua am început-o mai bine, dar din păcate a fost acea eliminare și din nou s-a echilibrat jocul și acesta a fost rezultatul. Mă simt foarte bine după revenirea în prima ligă și pe viitor, sper să obținem victorii, pentru că, avem nevoie de puncte să ajungem în play-off. În partida de astăzi, am fost cu toții nervoși, nu numai eu, nu știu din ce cauză. N-am știut cu două zile unde jucăm, ba pe un teren, ba pe altul, fără lumină, în a doua repriză abia mai vedeam.”

După acest rezultat, Astra Giurgiu ocupă provizoriu locul 6 în clasament, cu 12 puncte, iar Academica, cu 6 puncte, ocupă tot provizoriu, locul 12.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Gaz-FCSB-4-0

 

Citește și: Într-un meci al etapei a 7-a din Liga 1, FCSB este umilită la Mediaș, scor 0-4 cu Gaz Metan

FCSB reușește să încaseze cinci înfrângeri consecutive și să se claseze provizoriu pe penultima poziție a clasamentului, deoarece în cazul meciului...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X