București, 25 August 2018

În prima partidă a etapei a 6-a, Astra învinge la Chiajna, scor 3-0 și urcă în clasament pe locul 3

Concordia-Astra-0-3-et-6

Concordia Chiajna a intrat pe teren în partida cu Astra, cu un moral bun al jucătorilor, după victoria neașteptată din etapa anterioară de la Craiova, iar giurgiuvenii lui Marius Măldărășanu, veneau după egalul de acasă cu Dunărea Călărași, soldat cu două eliminări.

Prima repriză a fost una de uzură, iar singurele ocazii de gol au fost de partea echipei Astra, prin Neluț Roșu, în minutul 26, când i s-a refuzat un penalty și cea a lui Llullaku, din minutul 45.

Partea a doua a meciului a fost dominată complet de Astra, iar golurile nu au întârziat să apară. Silviu Balaure a reușit deschiderea scorului în minutul 56, cu un șut centrare norocos, mingea a intrat în gol din bara transversală. Golul al doilea a fost dintr-un penalty obținut și executat de Neluț Roșu. Penalty-ul a fost repetat, datorită ieșirii neregulamentare de pe linia porții a lui Caparco. Cu 7 minute înaintea finalului de meci, nou intratul în teren, francezul Julien Begue, stabilește scorul final de 3-0, cu un șut din unghi, pe lângă portarul Caparco.

Autorul primului gol, Silviu Balaure, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Mă simt foarte bine, meritam această victorie și aveam mare nevoie de cele trei puncte. La faza golului, am vrut să dau la poartă. M-am uitat la portar, l-am văzut puțin ieșit și am tras la poartă. Mă bucur pentru reușită, este prima din acest sezon și aveam nevoie de moral. La pauză, antrenorul ne-a transmis că este nevoie de victorie. I-am dominat pe adversari în prima repriză, nu au avut nicio ocazie și eu zic că victoria este meritată. La cum jucăm, ar fi păcat să nu prindem play-off-ul. Ne-a lipsit Alibec, este un jucător valoros, păcat că a luat cartonaș roșu, dar îl așteptăm la meciurile următoare.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

PAOK-v-Spartak-Moscova-3-2

 

Citește și: Cu Răzvan Lucescu pe bancă, PAOK Salonic a învins Spartak Moscova, scor 3-2

Pe stadionul Toumba, din Salonic, echipa PAOK, condusă de pe bancă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a întâlnit miercuri în prima manșă din turul 3...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X