Megamenu for Bootstrap
 


București, 13 Aprilie 2017

În prima manșă a sferturilor de finală UCL, Real Madrid învinge Bayern, scor 2-1

Faza-meci-Bayern-v-Real-Madrid

Prin dubla realizată de Cristiano Ronaldo, în partida disputată miercuri pe Fußball Arena din München, dintre Bayern și Real Madrid, scor 1-2, a devenit primul jucător care a ajuns la cifra de 100 de goluri marcate în toate competițiile de club organizate de UEFA.

Datorită celor două goluri marcate de Cristiano, Real Madrid a rasturnat rezultatul, după ce Bayern München conducea cu 1-0, datorită golului marcat de Arturo Vidal, în minutul 25.

În ultimul minut al primei reprize, Carvajal comite un henț în careu, deși mingea a fost atinsă cu umărul și Nicola Rizzoli acordă penalti, pe care l-a ratat cu mare ușurință Arturo Vidal!

Din minutul 61, Javi Martínez a fost trimis în tribune de către arbitrul de centru, italianul Nicola Rizzoli, după ce a încasat două cartonașe galbene, primind automat pe cel roșu.

După meci, antrenorul lui Bayern, Ancelotti, a declarat, conform site-ului oficial al UEFA: „Vidal a fost prima alegere pentru a executa lovitura de pedeapsă, el are personalitate pentru așa ceva. Aceste lucruri se întâmplă în fotbal, dar cred că Hummels și Lewandowski, au timp suficient pentru a se recupera pentru meciul retur. Nu am avut noroc in seara aceasta. Va fi mai dificil la Madrid, dar mai avem încă o șansă“

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii