Megamenu for Bootstrap
 


București, 18 August 2017

În prima manșă a play-off-ului Europa League, FC Viitorul v Salzburg, scor 1-3

Viitorul-Salzburg-1-3-mansa-tur

FC Viitorul, pierde acasă cu Salzburg, scor 1-3, în meciul tur din play-off-ul Europa League și și-a redus considerabil șansele de a evolua în grupele competiției, ținând cont de felul cum au evoluat, în partida disputată joi, pe stadionul Central din Ovidiu.

Austriecii au deschis scorul încă din minutul 2, prin Hwang, pentru ca FC Viitorul să egaleze după numai 5 minute, prin George Țucudean. Au mai marcat pentru Salzburg, tot în prima parte a meciului, Wolf, '29 și Dabbur, '31.

Arbitrul de centru, englezul Anthony Taylor, a lăsat jocul prea liber, nesancționând faultul grosolan la genunchi aplicat lui Cicăldău, de Samassékou, din minutul 10 al primei reprize, în care, poate se impunea cartonașul roșu.

După eșecul suferit de FC Viitorul, portarul Victor Rîmniceanu, a declarat la postul de televiziune TVR 1, următoarele: „Am intrat încrezători pe teren, am crezut foarte mult că vom câștiga, dar am întâlnit o echipă bună, cu niște jucători valoroși și astăzi, pot să spun că au fpst mai buni ca noi. Golurile primite, nu sunt din greșeala apărării, este greșeala la toată lumea, acesta este fotbalul. Într-adevăr, traversăm o perioadă grea, dar acum se văd adevăratele caractere, pentru că și anul trecut, am luptat și am câștigat campionatul.”

„Acum vom vedea ce se va întâmpla, în fotbal este posibil orice, s-au întâmplat foarte multe. Este foarte greu să mai întoarcem rezultatul, dar în fotbal nu se știe niciodată. Nu-mi dau seama ce se întâmplă cu noi, pentru că ne antrenăm foarte bine, dar, când vine meciul parcă ne lipsește ceva”, a spus în încheiere, Rîmniceanu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii