Megamenu for Bootstrap
 


București, 16 Februarie 2017

În prima manșă a optimilor Champions League, Real Madrid învinge Napoli, scor 3-1

Karim-Benzema-2017

Miercuri, pe stadionul Santiago Bernabéu din Madrid, Real a dispus de Napoli, scor 3-1, în partida tur din optimile Champions League, după ce în minutul 8 era condusă, scor 1-0, datorită golului marcat de Lorenzo Insigne.

Karim Benzema, Toni Kroos și Carlos Casemiro, au marcat pentru Real Madrid, în minutele 18, 49 și respectiv, 54.

Cristiano Ronaldo deși a dat pasa excelentă de gol pentru Kroos, a mai avut o șansă de gol pe care a irosit-o, la scorul de 2-1, șutând mult peste poartă din interiorul careului, se află în criză de goluri în meciurile din Champions League, nereușind să mai marcheze de 523 de minute.

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat la Bein Sport Spania, următoarele: "Golul primit, face parte din fotbal, dar este o rușine să joci cum am facut-o in primele minute, fără intensitate și să primești un gol, este enervant. Apoi am marcat la pas și am intrat în joc. Acesta este un rezultat logic, cred. Pentru meciul retur, șansele sunt egale, 50-50. Aș vrea să nu primim gol la Napoli."

De partea cealaltă, antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, a declarat: "În meciul retur, vom încerca să răsturnăm rezultatul. Nu trebuie să facem nicio greșeală și să ne creăm mai multe șanse, deoarece trebuie să fim încrezători și să fim mai puternici ca niciodată."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii