București, 21 Iulie 2018

În prima etapă din Liga 1, CFR Cluj pierde două puncte pe teren propriu, cu FC Botoșani

CFR-Botosani-1-1-etapa-1

Vineri, în primul meci al noului sezon din Liga 1, Campioana CFR Cluj, a remizat cu FC Botoșani, pe propriul teren, scor 1-1 și a fost la un pas să și piardă partida, după două reprize diametral opuse.

Astfel în prima parte a meciului, CFR Cluj a jucat excelent, a reușit să și deschidă scorul prin Vinicius, în minutul 26, iar după pauză, am putut vedea un CFR Cluj cu o evoluție palidă a jucătorilor, iar golul lui Lorand Fulop din minutul 48, avea să fie și ultimul al meciului. Cea mai mare ocazie de 2-1, a aparținut tot oaspeților, prin același Fulop, care a ratat nepermis, în minutul 79.

Cel mai bun jucător de pe teren, a fost nimeni altul decât portarul echipei FC Botoșani, Eduard Pap, care și-a salvat echipa prin câteva intervenții de zile mari!

După meci, atacantul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, care a evoluat destul de slab, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „După cum știți, în campionatul trecut, am jucat tot cu Botoșani în prima etapă, tot același rezultat, să dea Dumnezeu, să fie tot același sfârșit de campionat. Ne doream foarte mult victoria, era important să începem cu dreptul, pentru că marți, ne așteaptă un meci foarte important și ar fi bine să trecem de Malmo. Eu zic că, după 5-6 etape, vom arăta exact cum ar trebui să arate CFR-ul. Va trebui să ne regăsim forțele pentru marți și să înercăm să câștigăm.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Jordan-Pickford

 

Citește și: Anglia învinge Columbia la loviturile de departajare și se califică în sferturile Cupei Mondiale

Reprezentativa Angliei, completează tabloul celor 8 echipe calificate în Sferturile Cupei Mondiale, după victoria grea, obținută marți, împotriva Columbiei...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X