Megamenu for Bootstrap
 


București, 16 Iulie 2017

În prima etapă, Juventus București, pierde meciul cu Dinamo, scor 0-3

Juventus-Buc-v-Dinamo-0-3

Echipa Juventus București, pierde meciul de pe teren propriu disputat sâmbătă, cu Dinamo, scor 0-3, la debutul în Liga 1, după o evoluție mult mai bună, față de scorul afișat pe tabelă!

Antrenorul echipei Juventus, Daniel Oprița, a știut cum să contracareze pe Dinamo, astfel încât, au făcut un pressing bun și nu le-au dat posibilitatea să se apropie de poarta lui Mingote. Până la deschiderea scorului din minutul 32, a lui Rivaldinho, dinamoviștii nu avuseseră niciun șut pe poartă!

Ocaziile cele mai mari ale primei reprize, au fost de partea elevilor lui Oprița, prin Ciprian Petre, minutul 17 și Florin Ștefan, minutul 45. Din minutul 53, Juventus a evoluat în 10 oameni, prin eliminarea lui Mihăescu, datorită cumulului de cartonașe galbene.

După 9 minute de la introducerea în teren, minutul 66, din postura de jucător de rezervă, noua achiziție a lui Dinamo, Filipe Nascimento, marchează pentru 2-0. Scorul final este stabilit în ultimele secunde de prelungire ale meciului de Nedelcearu, cu un șut cu latul din 6 metri.

Antrenorul echipei Juventus, Daniel Oprița, a declarat după înfrângerea suferită cu Dinamo, la televiziunea Digi, următoarele: „Jucând împotriva lui Dinamo, se putea întâmpla orice, dar eu speram chiar și la o victorie, pentru că dacă nu speri, nu poți să realizezi mai multe. Eu zic că s-a rupt jocul în minutul 55, la acea eliminare. Dinamo este o echipă bună, chiar și în inferioritate nu am cedat. Puteam să revenim și să egalăm, chiar să câștigăm. Am avut în prima repriză niște situații foarte bune, iar dacă nu dai gol la primele ocazii, cu o echipă mai bună, este greu după aceea. La prima greșeală, o echipă mare cum este și Dinamo, te taxează, ne-a dat gol și a fost greu să revenim.”

„În acest sezon, ne batem până la final, dar nu ne batem la retrogradare, cum cred că o să spună mulți, după acest meci! Este un rezutat destul de mare față de ce a fost în teren până în minutul 55, când a fost acea eliminare. Sunt mulți jucători care au debutat în prima Ligă. Ne-am dat puțin cu capul de zid astăzi, dar trebuie să ne revenim până la meciul următor”, a spus în încheiere Daniel Oprița.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii