Megamenu for Bootstrap
 


București, 19 Mai 2017

În premieră, FC Voluntari calificată în finala Cupei României, după ce a eliminat CSU Craiova

Voluntari-Craiova-0-0-semifinala-Cupei

După victoria de la Severin, cu scorul de 1-0, din manșa manșa tur a semifinalei Cupei României, FC Voluntari a remizat în partida retur disputată la Chiajna, scor 0-0 și s-a calificat în premieră în finala Cupei României, unde va întâlni Astra Giurgiu, pe 27 Mai, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Performanța i-a luat prin surprindere pe conducătorii clubului ilfovean și au hotărât să înscrie echipa la UEFA, pentru o eventuală participare în Cupele Europene în cazul câștigării finalei. Bucuria în rândul jucătorilor a fost și mai mare, bucurând-use după joc minute în șir atât pe teren, cât și în vestiar!

Cea mai frumoasă fază a meciului, a fost în minutul 17, atunci când mingea șutată de Andrei Burlacu din marginea careului a lovit cele două bare, refuzând să intre în poartă!

Antrenorul echipei FC Voluntari, care are un mare merit în accederea în finala Cupei României, a declarat după meci, la televiziunea Dolce, următoarele: "Calificarea în finala Cupei României, este prima mare performanță a mea ca antrenor. Sunt fericit, încă nu-mi găsesc cuvintele. A fost o partidă cu emoții foarte mari. Cât despre meci, am intrat puțin copleșiți de miza partidei și asta s-a văzut în jocul băieților. N-au respectat ceea ce vorbisem înainte de meci, dar cred eu că la pauză am reglat ce n-a mers în prima repriză, în special faza defensivă. În repriza secundă, am făcut un joc tactic, aproape perfect, știam că dacă le vom da spații mari, vom avea probleme."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii