În meciul de baraj cu Chiajna, Rapid a renăscut din propria cenușă
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

În meciul de baraj cu Chiajna, Rapid a renăscut din propria cenușă

Vestiarul-Rapidului-meci-barajBucuresti, 14 iulie 2013. În meciul de baraj dintre Rapid și Concordia, cu 6 minute înainte de fluierul final, Rapidul se vedea condusă de Concordia cu 1-0 și parcă toatele visele de ramînere în Liga 1 erau spulberate. A fost un meci cu 5 eliminări, Voicu 111', Oros 120', Dică 120' de la Rapid şi Savin 99', Cobrea 120' de la Concordia.

Golurile au fost inscrise de Alexandru Coman 83' şi Ioniţă 91' pentru Rapid, respectiv Florea 32' pentru Concordia.

Rapidul a reușit să renască din propria cenușă și în șapte minute a rezolvat meciul, deși a fost nevoie de prelungiri, nimic nu s-a mai putut întâmpla pe tabelă.

Cele disputate în teren au fost concluzionate mai întâi de antrenorul Concordiei, Ionuț Chirilă, astfel: "A fost un joc important pentru noi, în care am acumulat foarte multă experienţă. Am făcut o primă repriză formidabilă, în care am jucat ca o echipă mare. În prima repriză Rapid a existat foarte puţin. În a doua repriză am căzut fizic, iar după ce Neagu şi Rusu au ieşit am intrat în jocul lor. Am avut nişte jucători care au fost eroi, dar atât am putut. Am murit frumos. Zaharia a avut minge de 2-0 şi să încheie meciul, dar se întâmplă... Nu sunt supărat pe el. Am fost la câteva minute de un rezultat extrem de important. Experienţa Rapidului şi-a spus cuvântul. Acest meci l-am pierdut noi. Dacă această echipă va reuşi să joace 90 de minute va fi o echipă frumoasă şi vă promit că Chiajna va avea un cuvânt de spus într-un an. Mi-aş dori să rămânem în Liga I, pentru că avem jucători de perspectivă, care se vor transforma în certitudini. Din punct de vedere al regulamentului vom câştiga la TAS".

Dumitru Dragomir îl contrazice pe Ionuț Chirilă în legătură cu adresarea la TAS, spunând că nu are nici o șansă întrucât la TAS se judecă aspecte legate de comisii jurisdicționale și nu de Comitetul Executiv al FRF. La fel face și Daniel Pancu: "Nu există aşa ceva, ştim cu toţii regulamentele, a fost doar un război psihologic de joasă factură, nişte maimuţăreli le spun eu, şi din partea lor, şi din partea celor de la Iaşi"

Daniel Pancu, eroul meciului, a declarat: "A fost foarte frumos şi foarte greu. Dumnezeu a fost de partea noastră. S-a văzut în prima repriză că nu avem pregătire şi ritm. Chiajna putea înscrie de 4-5 ori în prima repriză, dar am avut parte de ajutor divin. La pauză, puţini mai credeau că putem reveni. A fost cel mai important meci al Rapidului de după Revoluţie. Prima (de 2.000 de euro) este o primă simbolică pentru mine. Trebuia să fie mai mare, pentru că a fost un meci de 2 milioane de euro din câte am înţeles. Acum avem o săptămână să ne pregătim pentru Liga I. Numai în pielea lui Marian Rada nu vreau să fiu, pentru că avem două deplasări, la Vaslui şi în Ghencea. Nu regret niciun jucător care pleacă de la Rapid, pentru că toţi cei care am jucat în retur am fost nişte eroi".

Noul finanțator al Rapidului a spus: "Sunt superfericit. A meritat tot efortul pe care l-am făcut pentru aceşti copii minunaţi. Le mulţumesc mult de tot jucătorilor pentru dăruirea lor, pentru efortul deosebit. Mulţumesc galeriei minunate, care practic ne-a purtat spre succes. Suntem o forţă de care trebuie să se ţină cont în România. În proporţie de 99 la sută aceasta va fi echipa, ne bazăm pe ea. Sunt convins că jucătorii nu au jucat pentru primă, ci pentru culorile Rapidului. Prima o merită cu prisosinţă. Îmi doresc ca această echipă să redevină o forţă"

Alexandru Neata

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash