București, 05 Martie 2018

În meciul Barcelona-Atletico, scor 1-0, Messi a marcat al 600-lea gol în toate competițiile

Gol-Messi-Barca-Atletico-1-0

Duminică, pe stadionul Camp Nou, Barcelona a câștigat meciul cu Atletico Madrid, scor 1-0, într-un meci al etapei a 27-a din La Liga, ca urmare a golului marcat de Lionel Messi, în minutul 25, din lovitură liberă, executată magistral, mingea prinzând un efect deosebit.

Cu acest gol, Lionel Messi a acumulat 600 de goluri în toate competițiile din cariera sa, din care 539 pentru Barcelona și 61 goluri pentru naționala Argentinei. El este cel mai mare marcator din istoria Ligii spaniole cu FC Barcelona. Cel mai bun sezon a fost cel din 2011-12, având antrenor pe Guardiola, cu 73 goluri, plus 9 cu echipa națională a Argentinei.

După înfrângerea din meciul cu Barca, antrenorul echipei Atlético Madrid, Diego Simeone, a declarat, conform LEquipe, următoarele: „A fost un meci slab în șanse de gol, în afară de golul lui Messi, din fază fixă. În prima repriză nu am atacat și Barça a avut mai multă posesie a mingii. În cea de-a doua repriză, am fost mai aproape de ceea ce suntem de obicei. În mod normal, Barca nu va pierde patru sau cinci jocuri până la sfârșitul sezonului, pentru a nu lua titlul. Vrem să câștigăm următorul meci și să ne gândim la îmbunătățirea jocului.”

După acest rezultat, Barcelona a acumulat 69 de puncte, mărind-uși diferența față de cea de-a doua clasată, Atletico, la 8 puncte, în clasamentul La Liga.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii