București, 13 Septembrie 2018

În meci restanță al etapei a 5-a din Liga a 2-a, Petrolul învinge Chindia și urcă pe podium

Petrolul-Chindia-2-0-et-5

Miercuri, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, Petrolul câștigă cu scorul de 2-0, meciul cu Chindia Târgoviște, restanță din etapa a 5-a și urcă pe locul al 3-lea al clasamentului.

Florin Plămadă a deschis scorul, în minutul 27, iar Sergiu Arnăutu, avea să marcheze golul de 2-0, în minutul 78, pentru elevii antrenorului Leo Grozavu.

Tehnicianul echipei Chindia, Viorel Moldovan, a declarat după înfrângerea de la Ploiești cu Petrolul, la televiziunea Digi, următoarele: „Trebuia să facem mai mult, pentru a obține un rezultat pozitiv, dar din păcate, n-am reușit acest lucru. În ultimul timp, greșim prea mult, facem cadouri și suntem pre generoși cu adversarii și normal, plătim după aceea cash. Îmi pare rău că nu am reușit să avem o altă prestație, mai ales pe faza ofensivă. Am avut multe deșeuri tehnice, nu este ușor. În momentul de față, suntem un pic cam neîncrezători în forțele proprii, poate și presiunea de pe umerii jucătorilor este un pic prea mare, vis a vis de acest obiectiv anunțat, dar acesta este fotbalul, trebuie să ne obișnuim cu presunea, să facem față. Trebuie să jucăm fiecare meci cu determinare și pasiune. Trebuie mai multă calitate.”

De partea cealaltă, antrenorul Leo Grozavu, a declarat după victoria cu Chindia, următoarele: „Este important că am luat cele trei puncte și mă bucur pentru băieți, este victoria lor. Au muncit foarte mult pe teren, am gestionat foarte bine jocul și prima și a doua repriză. Au fost una sau două nesincronizări, în resi cred că am făcut o partidă d.p.v. tactic, destul de bună.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Dinamo-Zagreb-v-Young-Boys-1-2

Citește și: Young Boys se califică în grupele Champions League, după ce a trecut de Dinamo Zagreb, scor general 3-2

După scorul egal obținut în prima manșă, în deplasare, Dinamo Zagreb părea echipa cu șansele mai mari la calificare, pentru faza grupelor UCL...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X