Megamenu for Bootstrap
 


București, 14 Iunie 2017

În meci amical, selecționata României învinge pe cea a Chile, scor 3-2

Andrei-Ivan-ratare-amical-Chile

Aflată în drum spre Rusia, pentru participarea la Cupa Confederațiilor, acolo unde pe data de 18,06,2017, în primul meci din grupa B, Chile se va confrunta cu Camerun, grupă din care mai fac parte Australia și Germania, selecționata statului Chile, din America de Sud, a ales să dispute amicalul cu România.

România venea după eșecul suferit din deplasarea cu Polonia, iar rezultatul de marți cu Chile este unul de orgoliu pentru cei trimiși în teren de selecționerul Christoph Daum.

În minutul 8, Eduardo Vargas deschide scorul cu un șut bine plasat, din 18 metri și Chile conduce pe tabelă cu 1-0. Din minutul 19, scorul devine 2-0, Leonardo Valencia mărește avantajul cu un șut din 8 metri, printre picioarele lui Pantiimon!

Bogdan Stancu marchează din fază fixă de la 20 metri, în minutul 31 și scorul devine 2-1. Din minutul 33, Gary Medel vede cartonașul roșu, pentru fault asupra lui Andone, iar Chile va evolua în 10 oameni!

Golul egalizator al României, a fost marcat în minutul 61. Din centrarea lui Cristi Ganea, Stanciu marchează cu un șut din 20 metri, mingea lovind mai întâi stâlpul porții. Golul victoriei selecționatei României, a fost marcat în minutul 83. Stanciu a șutat puternic din afara careului, portarul a respins în față și debutantul Băluță, alflat în apropiere, a marcat cu un șut pe jos.

Din jucătorii introduși după pauză, s-au făcut remarcați Ivan și Băluță, în timp ce Răzvan Marin, folosit și în Polonia și în acest amical, o repriză, a jucat șters, neinspirat în combinații!

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii