București, 24 Martie 2018

În meci amical, reprezentativa Franței pierde pe teren propriu, împotriva Columbiei, scor 2-3

Franta-Columbia-2-3-amical

Franța și Columbia, ambele calificate la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Rusia 2018, s-au confruntat vineri într-un meci amical, pe Saint-Denis, Stade de France, în fața a 79 mii de spectatori, la capătul căruia, Franța a pierdut cu scorul de 2-3.

Golurile au fost marcate de Olivier Giroud, minutul 11 și Thomas Lemar, minutul 26 pentru Franța, respectiv, Luis Fernando Muriel, minutul 28, Radamel Falcao, minutul 62 și Juan Quintero, minutul 85 (pen), pentru Columbia.

Atacantul echipei Franței Olivier Giroud, a declarat după eșecul cu echipa Columbiei, conform L'Equipe, următoarele: "Am avut o primă perioadă bună cu acțiuni de atac bune și am fi putut să înscriem mai multe goluri. Dar nu am știut cum să păstrăm rezultatul. Am luat primul lor gol, pe o jumătate de ocazie. În a doua repriză, am știut că vor juca la victorie, am fost avertizați. Dar nu am reușit să fim agresivi și să avem determinare. Va fi necesar să analizăm meciul."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii