În meci amical, Schalke este invinsă cu 1-0 de RWO
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

În meci amical, Schalke este invinsă cu 1-0 de RWO

Schalke-RWOBucurești, 21 ianuarie 2014. Duminică, Schalke a pierdut un al doilea amical consecutiv, după o înfrângere cu 1-0 la Rot - Weiß Oberhausen. După ce a pierdut cu 2-1, la Köln în ziua precedentă . David Jansen a marcat singurul gol al meciului în minutul 50.

După cum a anunțat anterior, antrenorul Jens Keller, a selectat jucătorii care nu au jucat în ziua precedentă cu FC Koln. Căpitanul Benedikt Höwedes și-a făcut revenirea pe teren, după o accidentare la coapsă. Jocul său a dat motive să speranță că el ar putea face parte în meciul din Bundesliga din etapa viitoare împotriva echipei Hamburg SV .

Ambele echipe au început meciul în liniște și au fost atenți să nu comită erori. Singura șansă semnificativă în prima parte a meciului a fost o lovitură liberă executată de Leon Goretzka, iar portarul Niklas Hartmann a atins mingea. Patrick Schikowski a avut cea mai bună șansă a gazdelor, atunci când șutul său a trecut puțin peste bara transversală în minutul 28.

În ciuda acestui efort bun din prima parte, Schalke a controlat jocul și a continuat să facă presiune cu un joc bun timp de 30 de minute.

Ca și la Koln, Schalke a primit un gol după pauză. Pe contraatac, David Jensen a tras pe jps de la 18 de metri din afara careului, în colțul din stânga în minutul 50, oferind echipei Oberhausen avantaj pe tabela de marcaj împotriva cursului de joc. Schalke a continuat să aibe inițiativa, dar nu a reușit să își creeze șanse semnificative.

Între timp, Oberhausen rămas în propria jumătate, dând echipei Schalke foarte puțin spațiu și a fost aproape să își dubleze avantajul prin Marcel Landers în minutul 72, dar șutul său afost imprecis. În ultimele minute,

La meci au asistat 4600 spectatori.

Echipele folosite au fost:

Oberhausen : Hartmann - Caspari , Nowak , Weigelt ( Landers 46 ' ) , Haas - Jung ( Herzenbruch 46 ' ) , Fleßers ( Krystofiak 67 ' ) , Tyler ( Talarski 46 ' ) , Jansen ( Smykacz 67 ' ) - Steuke ( Steuke 67 ' ) , Schikowski ( Schneider 56 ' )

Schalke : Hildebrand - Hoogland , Höwedes ( Friedrich 46 ' ) , Santana ( Erdmann 53 ' ) , Kolasinac - Goretzka , Annan - Max , Sobottka , Itter ( Obasi 60 ' ) - Avdijaj

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash