În meci amical, România a fost învinsă miercuri de Algeria

Faza-meci-Romania-AlgeriaBucurești, 05 Iunie 2014. Meciul amical de la Geneva, disputat miercuri între România și Algeria, a adus a doua victorie în două jocuri pentru Algeria, pregătită de Vahid Halilodzic, în patru zile după succesul cu Armenia, 3-1.

"Vulpile din Deșert" înving România cu 2-1 și nu păreau deranjați de intrerupere a jocului chiar înainte de pauză, din cauza fumului și a unor obiecte aruncate pe teren de suporterii lor, care au invadat gazon la finalul partidei.

Algeria a deschis scorul după o greșeală a lui Costel Pantilimon, portarul lui Manchester City. El a scăpat balonul din mâini și Nabil Bentaleb a avut posibilitatea de a înscrie de la mică distanță în minutul 22. Chipciu egalează, după ce a driblat pe M'Bohli în minutul 28, din pasa lui Maxim. Algerieni au marcat un al doilea gol prin Sudani, 21 de selecții. Acum, Algeria va reveni la Alger unde va zbura către Brazilia sâmbătă, cu zece zile înainte de debutul său la World Cup, împotriva Belgiei din 17 iunie.

După meci, Victor Pițurcă a declarat: "Cînd pierzi, sigur că eşti nemulţumit. Dar cred că au fost două jocuri bune. Am terminat rău prin această înfrîngere, însă jucătorii au evoluat foarte bine în multe momente. Am făcut şi greşeli nepermise, acesta este motivul pentru care am ratat victoria".

Alexandru Neata

 

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.