În meci amical, Lyon- Șahtior Donețk, 4-1

Lyon-Sahtior-amicalBucurești, 20 iulie 2014. Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Șahtior Donețk, a pierdut sâmbătă partida amicală disputată pe stadionul Annecy, Parc des Sports, cu Olympique Lyon cu scorul de 4-1.

Golurile au fost marcate pentru Olympique Lyon de N.Fekir, min 37; A.Lacazette, min 43 (pen); Y. Benzia, min 56; Danic, min 87 și respectiv Dentinho, min 83 pentru Shahtior.

Echipa Lyon a jucat această partidă amicală, în vederea partidei din Turul 3 Preliminar al Europa League din data de 31 iulie din deplasare cu echipa care se va califica din dubla întâlnire din turul 2, NK Široki Brijeg/Mladá Boleslav.

După cum se știe, echipa antrenată de Mircea Lucescu, este calificată direct în Grupele Champions League pentru ediția 2014/2015.

Hubert Fournier, antrenorul echipei Lyon, a declarat după acest amical, conform site-ului L'Equipe, urmatoarele: "Am reușit să combinăm bine în prima repriză, având forță și disciplină colectivă, am avut creativitate și faze frumoase . A fost interesant. Avem un alt meci, miercuri, împotriva Sevilla, care va fi, de asemenea, un adevărat test. "

Alexandru Neata

 

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.