Megamenu for Bootstrap
 


București, 06 Iulie 2017

În meci amical, Dinamo- Anji, scor 0-1, în cantonamentul din Slovenia

Dinamo-Anji-0-1-meci-amical

În ultima partidă de verificare din cantonamentul din Slovenia, disputată miercuri, Dinamo pierde cu rușii de la Anji Mahacikala, scor 1-0, în ultimele minute de joc, prin golul lui Bazelyuk și își încheie stagiul de pregătire.

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a aliniat la startul partidei, următoarea formulă de echipă: Penedo- Romera, Nedelcearu, Maric, Filip- Busuladzic, Mahlangu- Hanca, Rivaldinho, Salomao- Adam Nemec.

Este posibil ca în următoarele zile, CFR Cluj și Dinamo să facă un schimb de jucători, între Nascimento și Dan Nistor, fără pretenții financiare. Din declarațiile celor doi antrenori, rezultă că, Dan Nistor ar fi util la CFR, datorită experienței, iar Nascimento ar fi dorit la Dinamo pe un post deficitar.

Din declarația lui Adi Mutu, managerul clubului Dinamo, de după amicalul cu Anji, rezultă că Dinamo are planuri mari pentru sezonul care urmează și vor să intre în lupta pentru câștigarea campionatului. În ce privește atacantul Adam Nemec, Adi Mutu a spus că a avut o ofertă de la FCSB, dar nu s-a pus problema transferului, chiar dacă FCSB ar fi fost dispusă să ofere 1,5 milioane de euro, în schimbul transferului.

Bilanțul echipei Dinamo în cantonamentul din Slovenia este: 3 victorii și 4 înfrângeri.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii