Megamenu for Bootstrap
 


București, 21 Iunie 2017

În meci amical, CFR Cluj învinge noua promovată în Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-1

Dan-Petrescu-iunie-2017

Cu Dan Petrescu pe bancă, în primul amical al verii, disputat marți la Brașov, CFR Cluj câștigă meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, cu scorul de 3-1.

Au marcat, Mario Camora, '48, Urko Vera, '54 și Omrani, '89 (pen), pentru CFR Cluj, respectiv, Papsys, '4 (pen), pentru Sepsi.

La startul partidei, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a aliniat următoarea formulă de echipă: Mincă - Al. Vlad, Horj, Andrei Mureșan, Sîrbu - Petruș, L. Rus - Nouvier, Deac, Spehar - Coman. În repriza secundă, Dan Petrescu a trimis în teren pe: Cosmin Vâtcă - Mario Camora, Sasa Balic, Paul Monea, Andrei Peteleu, Adrian Pop, Ovidiu Hoban, Yasin Hamed, Alexandru Păun, Billel Omrani, Urko Vera.

Nou promovata în Liga 1, Sepsi, a început meciul cu următorul 11: Fejer - Costache, Burlacu, Istrate, Marin - Șut, Jakab - Papsys, Pațurcă, Cubleșan - Mihalache.

După meci, Dan Petrescu, a făcut următoarea declarație pentru ziariștii prezenți la fața locului: „Ținând cont că, erau foarte mulți copii în teren și în prima repriză și în a doua, fiind și primul meci, eu zic că a fost un test foarte bun. Nu neapărat rezultatul contează. În prima repriză, dacă era 10-1 pentru noi, era puțin. În a doua, nu ne-am mai creat atât de multe ocazii, am dat trei goluri. Să ai 20 de ocazii pe meci, indiferent cine era adversarul, eu zic că este bine, mai ales că, 7-8 jucători care vor veni, n-au fost aici.”

„De când am venit la echipă, n-am ce să le reproșez jucătorilor pentru felul cum s-au pregătit. N-am avut jucători accidentați, n-au pierdut antrenamente. Am fost foarte calm cu jucătorii, ei credeau că sunt mai dur, chiar s-au mirat. Nu am vrut să pun presiune pe jucătorii tineri, care au jucat pentru prima oară la CFR”, a mai spus în încheiere Dan Petrescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii