București, 21 Decembrie 2019

În lupta pentru un loc de play-off, Gaz Metan învinge FC Viitorul, scor 1-0

../Imagini-010-2019/Darius-Olaru

Cu patru etape înaintea încheierii sezonului regular, FC Viitorul pierde partida disputată vineri la Mediaș, din cadrul etapei a 22-a, cu Gaz Metan și face schimb de locuri în clasamentul Ligii 1.

Singurul gol al partidei, a fost marcat dintr-o lovitură liberă, excelent executată de la 20 metri de Nasser Chamed, în minutul 58. Mascat de zid, pe care nu și l-a așezat bine, portarul Căbuz, nici nu a apucat să vadă mingea, pe care a fost nevoit să o scoată din plasă.

Victoria echipei antrenate de Edy Iordănescu a fost meritată, creând-uși mai multe situații favorabile de gol, în comparație cu fotbaliștii lui Gheorghe Hagi, care au evoluat timid și fără determinare. De altfel, Gheorghe Hagi a schimbat cei doi atacanți, pe George Ganea încă de la pauză, cu Louis Munteanu, iar pe Rivaldinho, în minutul 77, cu Zoua. Acest rezultat nu este deloc favorabil pentru echipele FC Botoșani și Dinamo, care urmăresc să prindă un loc de play-off, diferența între FC Viitorul, locul 6 și FC Botoșani, locul 7, s-a mărit la 2 puncte.

Declarația antrenorului echipei Gaz Metan, după succesul cu FC Viitorul

Tehnicianul echipei Gaz Metan, Edy Iordănescu, a declarat după victoria din meciul cu FC Viitorul, la televiziunea Telekom, următoarele: „O necalificare în play-off, îți afectează în tot sezonul, dar ți-l influențează și pe următorul, pentru că una este să fii în play-off, să atragi bani, fonduri mai multe, să atragi jucători. Se creează altă emulație, alt interes și alta este să fii în play-out, mai ales că în sezonul trecut, am câștigat play-out-ul și nu știu ce-am mai fi putut produce.”

„A fost victoria echipei, victoria băieților. M-au făcut mândru că-i antrenez și nu este prima oară. O victorie împotriva unei echipe foarte bune, cu calitate, care nu mai are nevoie de prezentări. A fost o victorie muncită și meritată, pentru că în tur am pierdut și am produs multe ocazii. Astăzi, am împărțit momentele la ocazii, care au fost tot de partea noastră. Sunt trei puncte incredibile și importante, obținute după o organizare foarte bună. Am fost extrem de motivați și de determinați, extrem de conectați la miza acestui joc”, a mai spus în încheiere Edy Iordănescu

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Iasi-FCSB-1-2

 

Citește și: Denis Man, autorul golului victoriei în partida cu Iași: „Părerea mea este că meritam să câștigăm”

FCSB a reușit să obțină toate punctele puse în joc, în partida din etapa a 19-a, disputată marți la Iași, cu Politehnica, scor 2-1 și se menține în grupul...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X