Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 21 Februarie 2016.

În lupta pentru ultimul loc de Play-off, CSMS Iași a remizat acasă cu Poli Timișoara, scor 1-1

CSMS Iasi vs Poli Timisoara, 1-1 În lupta cu ASA Tg. Mureș pentru un loc de Play-off, CSMS Iași a remizat pe teren propriu în meciul disputat sâmbătă, din cadrul etapei a 25-a, cu Poli Timișoara, scor 1-1.

Spre deosebire de jucătorii altor echipe, cei de la  Poli Timișoara, nu au uitat fotbalul și poate numai neșansa a făcut să nu se întoarcă la Timișoara cu toate punctele puse în joc.

Bărbuț, a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, astfel în minutul 38, mingea șutată a lovit bara transversală.

În minutul 75, Adrian Cristea deschide scorul, în urma unui șut din 7 metri, din pasa lui Golubovici. Ieșenii nu au reușit să se bucure mult de gol, pentru că, după numai trei minute s-au văzut egalați. Autorul golului, Ovidiu Popescu, a șutat sub bara transversală, din 15 metri, fără speranțe pentru portarul Grahovac.

Cu 6 minute înainte de finalul meciului, Grahovac își salvează echipa, cu o dublă paradă la șuturile cu capul ale atacanților timișoreni Bărbuț și Hernandez, din apropiere.

Ultima șansă de a marca, aparține ieșenilor, minutul 89. Golubovici a trimis în bara transversală a porții apărate de austriacul Ram Strauss.

După această partidă, CSMS Iași, este provizoriu pe loc de Play-off, cu 36 puncte, cu 1 punct peste ASA Tg. Mureș, care joacă duminică în deplasare cu CFR Cluj.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.