București, 09 Aprilie 2018

În lupta pentru titlu, CFR Cluj pierde două puncte importante cu Astra, pe terenul propriu!

CFR-Astra-1-1-play-off

Duminică, într-un meci din play-off, etapa a 4-a, CFR Cluj se încurcă pe propriul teren și termină la egalitate, scor 1-1, cu Astra Giurgiu, echipă condusă de pe bancă, de noul antrenor Gheorghe Mulțescu.

FCSB, ocupanta locului secund, și-a văzut visul împlinit, după ce, echipa clujeană a obținut trei remize consecutive în play-off. Echipa finanțată de Gheorghe Becali, va disputa luni pe Arena Națională, partida cu CSU Craiova, iar în cazul unei victorii, se va distanța la două puncte față de CFR Cluj. Calculele mai spun că, în cazul unei victorii a craiovenilor, lupta la titlu se va da în trei, distanța dintre primul loc și locul trei, va fi numai de două puncte, în această situație.

Semieșecul echipei conduse de pe bancă de Dan Petrescu, se poate pune pe lipsa de determinare a jucătorilor. Până la golul lui Vinicius din minutul 54, CFR a avut o singură situație de a marca, ratată cu seninătate de Țucudean, în minutul 50.

Apărarea echipei CFR Cluj, a gafat la golul marcat din fază fixă, de masivul fundaș al echipei Astra, Polczak din minutul 81, care a marcat nestingherit cu un șut cu capul!

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii