Fotbal flash-Welcome to my website

 

În lupta pentru retrogradare, Concordia vs Pandurii, 1-0

Mihai-Dina-ConcordiaBucurești, 02 Mai 2015. În meciul de deschidere al etapei 30-a, a Ligii 1, Concordia a reușit să cucerească trei puncte mari în disputa cu Pandurii Tg. Jiu.

Rezerva Mihi Dina, introdus în echipă în locul lui Madeira cu cîteva minute înaintea pauzei, avea să înscrie singurul gol al meciului în minutul 57, în urma unui șut violent din inetriorul careului.

Dan Nistor a văzut cartonașul roșu și a fost eliminat în minutul 37, întrucât a pus o piedică, ca în curtea școlii, asupra lui Dragarski.

Atacantul echipei Pandurii, Mihai Roman, a declarat pentru Digi Sport, după terminarea meciului, următoarele: "Speram să nu primim gol, să ne apărăm bine, să ne facem jocul nostru, dar din păcate, a venit acel gol și s-a cunoscut acel om în plus de care Concordia a beneficiat. Nu trebuia sa pierdem astăzi, retrogradarea se joacă în continuare, noi n-am scăpat de emoții. Vine meciul cu FC Brașov acasă pe care trebuie să-l câștigăm neapărat ca să scăpăm din nou de emoții".

Antrenorul echipei ilfovene, Marius Baciu a spus: "Cele trei puncte obținute sunt pentru noi ca și aerul. Am avut mari probleme de efectiv, am avut pe banca de rezerve trei juniori, am avut probleme de suspendări, accidentați. Am avut jucători care au jucat mai puțin și în repriza a doua au cedat fizic. Felicit jucătorii pentru efortul care l-au depus. Îmi pare rău că n-am reușit să legăm două victorii pentru că am avut un meci destul de bun la Cluj. Pentru meciul cu Steaua, avem probleme de efectiv, vom vedea și sigur vom lua copii de la echipa a doua".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.