București, 03 Octombrie 2018

În grupa H a UCL, Juventus învinge Young Boys, scor 3-0, Paulo Dybala a reușit hat-trick-ul

Dybala-hat-trick-Young-Boys

Marți, pe Juventus Stadium, echipa Juventus, fără Ronaldo, fiind suspendat, a reușit o victorie clară, scor 3-0, în meciul din grupa H a Champions League, în fața echipei elvețiene, Young Boys. Paulo Dybala a reușit hat-trick-ul, în minutele 5, 33 și 69, demonstrând o formă sportivă excelentă. De acum, Juve se va confrunta cu Manchester United de două ori, dar mesajul lor este clar: Liga Campionilor nu mai este un vis, ci un obiectiv.

Atacantul lui Juventus, Paulo Dybala, autorul celor trei goluri, a declarat după victoria cu Young Boys, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Ne-am dorit un astfel de joc și suntem fericiți că am făcut fericiți fanii noștri, cu o performanță foarte bună. Am avut o abordare corectă, am rămas focalizați timp de 90 de minute." Cu privire la Ronaldo, suspendat pentru acest joc, Paulo Dybala a declarat conform cotidianului italian Repubblica, următoarele: „Cred că echipa s-a descurcat foarte bine, astăzi ne-a lipsit Cristiano, dar am am avut un joc de echipă excelent, evident că, cu el este uneori mai ușor, dar trebuie să fim întotdeauna concentrați, atunci când există și când nu există".

Antrenorul Juventus Massimiliano Allegri, a declarat după meci, conform site-ului UEFA, următoarele: "Am jucat cu calmul potrivit, cu o abordare corectă. Golul timpuriu a făcut totul mult mai usor: daca ar fi trebuit să găsesc ceva negativ, ar fi trebuit să avem mai multe goluri, deoarece diferența de goluri poate fi crucială pentru câștigarea grupei, dar în general echipa mea a jucat bine, jocul este în continuă creștere".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Arsenal-Vorskla-4-2-gr-E

Citește și: Arsenal a debutat cu victorie, în primul meci al grupei E, din Europa League, scor 4-2 cu Vorskla

Pe stadionul Arsenal din Londra, joi, în prima etapă a grupei E din cadrul Europa League, Arsenal a învins echipa din Ucraina, Vorskla,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X