Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
În finala Super Bowl 50, Denver Broncos învinge Carolina Panthers, scor 24-10

 

 
București, 08 Februarie 2016.

În finala Super Bowl 50, Denver Broncos învinge Carolina Panthers, scor 24-10

Coldplay&Beyonce

Grupul britanic Coldplay, alături de principalii artiști, Lady Gaga, Beyonce, Bruno Mars și Mark Ronson, timp de o jumătate de oră, au făcut un show de excepție înaintea și la pauza ediției 50, a Super Bowl. Coldplay a interpretat melodiile "Yellow" și "Viva La Vida".

Coldplay&Beyonce3

Mars și Ronson au interpretat hit-ul lor "Uptown Funk", înainte ca Beyonce să cânte noua ei piesa "Formation". Artiștii au închis spectacolul prin interpretarea piesei de succes a Coldplay "Fix You" și Beyonce, cu "Crazy In Love".

Echipa Denver Broncos a câștigat Super Bowl, duminică noaptea în SUA, învingând Panthers cu 24-10, în fața unui stadion plin cu 71000 spectatori și a peste 150 de milioane de telespectatori.

Denver a sfidat cotele și fundașul lui Broncos, Peyton Manning, la aproape 40 de ani, își poate lua rămas bun în cel mai frumos mod, cu un al doilea Super Bowl câștigat, fiind considerat eroul acestei a 50-a ediție a Super Bowl, disputată la Santa Clara (California). Jucătorii lui Broncos, prin jocul lor, a sufocat practic pe cei de la Carolina Panthers și au câștigat cu 24-10.

La aproape 40 ani, Peyton Manning, după un sezon dificil în 2015, unde pentru un timp a pierdut statutul de titular, rămâne cel mai vechi fundaș din istorie care câștigă titlul suprem.

Super-Bowl-50

Bunicul, cum i se mai spune, Peyton Manning, a câștigat cu Denver un al treilea titlu, după cele din 1997 și 1998. La aproximativ un minut înainte de fluierul final, el pleacă în uralele fanilor pe teren. Și, probabil, pentru totdeauna de pe scena de fotbal.

Manning a declarat după finală: "Vreau acum să nu iau o decizie emoțională. Aceasta a fost o performanță a echipei mai bune. Mă bucur că am putut face parte din această echipă. Voi bea multă bere și voi sărbători!"

Cu calmul și altruismul său, Peyton Manning, a acumulat în timpul carierei sale, mai mult de 270 de milioane de dolari, doar salarii în afară de cei din publicitate.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.