Megamenu for Bootstrap
 


București, 10 Aprilie 2017

În etapa a 5-a din play-off, FCSB învinge în deplasare CSU Craiova, scor 1-0 și se poziționează pe primul loc al clasamentului

Craiova-FCSB-0-1-gol-Gnohere

Duminică, FCSB a câștigat meciul din deplasare cu CSU Craiova, grație golului marcat de Gnohere, în minutul 73, situând-o pe primul loc al clasamentului, cu 36 puncte, având două puncte mai mult decât FC Viitorul, echipă care a realizat numai un meci egal în deplasarea de la Cluj, cu CFR.

Cu 10 minute înaintea pauzei, Bălașa l-a lovit cu cotul în săritură pe Andrei Ivan, moment în care și-a pierdut cunoștința. Primul care a intervenit a fost portarul Florin Niță, iar deabia după 1-2 minute a intrat și ambulanța pe teren. Norocul lui Andrei Ivan, a fost că și-a revenit repede și a putut continua partida.

Atacantul Andrei Ivan, a declarat după meci, făcând referire la accidentarea sa din minutul 34, următoarele: "Sunt bine după acea accidentare. Îi mulțumesc lui Niță că a venit să-mi scoată limba, întrucât leșinasem. Contează că sunt sănătos și mâine trebuie să merg să-mi fac analizele."

Despre faptul că, sora sa, prezentă în tribună, i-a venit rău în momentul accidentării, Andrei Ivan a spus: "N-am știut, o să mă duc după meci acasă și sper să fie bine."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii