logo logo
Fotbal flash

În deschiderea etapei a 15-a, Poli Iași a remizat pe propriul teren cu Oțelul Galați

04 noiembrie 2023

 

Card image

Scorul de 1-1, cu care s-a încheiat partida disputată vineri la Iași, dintre Poli Iași și Oțelul, a însemnat pentru formația condusă de pe bancă de Dorinel Munteanu, al 11-lea rezultat de egalitate, din 15 jocuri disputate.

Ieșenii au deschis scorul în minutul 32, prin atacantul Harrison, practicând un joc mult mai consistent decât al gălățenilor, dar spre surprinderea tuturor, când se contura o victorie meritată, a venit golul egalizator al echipei Oțelul, din minutul 80, prin Frederic Maciel.

Conform statisticilor partidei, Oțelul Galați a avut un singur șut pe spațiul porții, cel din care s-a marcat și golul din minutul 80, iar rezultatul de 1-1 cu care s-a încheiat partida, este unul destul de norocos pentru Oțelul.

În clasament, după acest rezultat de egalitate, ambele echipe au câte 17 puncte, Oțelul ocupând locul 10, iar Poli Iași, locul 11, despărțite de golaveraj. În prima etapă a returului, Poli Iași va primi sâmbătă, vizita echipei CFR Cluj, iar Oțelul va evolua lunea viitoare, în deplasare cu UTA Arad.

Declarația antrenorului echipei Oțelul, Dorinel Munteanu, după partida cu Poli Iași

La finalul partidei, antrenorul echipei Oțelul, Dorinel Munteanu, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „N-a fost o zi prea fericită a noastră, dar pe final puteam să și câștigăm, când scăpasem unu la unu cu portarul, dar nu pot să fiu supărat, sunt mulțumit cu un punct. În ultimele 10 zile, am avut 4 jocuri și n-am pierdut niciunul. Nu mă ajută foarte mult acest punct, sau mai bine spus, m-ar ajuta dacă la următoarele jocuri îl leg cu victorie.”

Întrebat de numărul cel mai mare de remize, pe care le are Oțelul, Dorinel Munteanu a spus: „Dacă urmăriți istoria acestor remize, noi în toate jocurile am condus și am fost egalați pe greșelile noastre personale. Sigur, suntem o nou promovată, avem un obiectiv, dar sunt convins că voi face schimbările necesare, care să aducă și victoria.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

La nici 18 ani, Andrei-Borza convocat în lotul României, pentru jocurile cu Belarus și Andorra

 

Card image