logo logo
Fotbal flash

În deschiderea etapei a 13-a din Liga a 2-a, CS Mioveni învinge în deplasare Chindia, scor 2-0

10 noiembrie 2023

 

Card image

CS Mioveni obține 3 puncte mari după jocul din deplasare cu Chindia Târgoviște, disputat joi pe stadionul Eugen Popescu și urcă în clasament, cel puțin provizoriu, pe locul 4, cu 23 puncte. În același timp, Chindia, ocupă locul 9, cu 17 puncte și șansele de a mai prinde loc de play-off sunt diminuate, ținând cont că mai sunt de disputat doar 6 etape.

Cele două goluri ale echipei CS Mioveni, au fost marcate în prima repriză, având ca autori pe Daniel Toma, minutul 9 și Cătălin Gogor, minutul 39. La golul al 2-lea, asistentul Alexandru Mihăilă a ridicat fanionul eronat, semnalizând un ofsaid, însă centralul partidei Horia Mladinovici a discutat cu respectivul asistent și a trecut peste decizia acestuia, validând golul.

După această etapă, campionatul Ligii a 2-a se întrerupe penntru două săptămâni, urmare a jocurilor Echipei Naționale din preliminariile EURO 2024. Astfel în jurul datei de 25 noiembrie, CS Mioveni va primi vizita echipei bucureștene Metaloglobus, iar Chindia va evolua în deplasare cu CS Tunari.

Declarația antrenorului echipei CS Mioveni, Constantin Schumacher, după victoria cu Chindia

După victoria cu Chindia, antrenorul formației CS Mioveni, Constantin Schumacher, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Felicit echipa mea, care s-a dăruit și a avut o atitudine exemplară, felicit staff-ul, oamenii care sunt lângă noi și ne susțin, chiar dacă în momentul acesta avem probleme, dar sunt semne că le vom rezolva cât de curând. Am avut de suferit în acest meci, pentru că am jucat cu o echipă bună, care știam că o să ne pună problene. Am stat foarte bine în teren, am și marcat. Unitatea ne ține în viață, oamenii care sunt lângă noi, ne susțin cum pot ei în momentul acesta. Jucătorii nu resimt absolut nimic în momentul acesta, pentru că formăm o echipă și asta am simțit la toate meciurile pe care le-am jucat până acum.””

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

Real Madrid învinge în deplasare Braga și are punctaj maxim în grupa C, din Champions League

 

Card image