căutare personalizată

  

 

 

Bucuresti, 08 Iunie 2012, EURO 2012, Polonia-Grecia, 1-1

In deschiderea EURO 2012, Grecia dezavantajata de arbitrii !

Dupa o eliminare discutabila in prima repriza a lui Papadopoulos, (fundas elen legitimat la Schalke 04) si neacordarea unui penalty grecilor, arbitrul Carlos Velasco Carballo a dezavantajat clar Grecia.

Papadopoulos primeste cartonas galben la un duel aerian in minutul 35. In minutul 44, Papadopoulos este eliminat dupa o faza in care poate era suficienta numai o simpla lovitura libera. Grecilor nu li s-a acordat un penalty clar in prelungirile primei reprize la un hent in careu. Arbitrul de centru Carlos Velasco Carballo, din Spania a gresit in prima repriza in defavoarea Greciei!

Dupa pauza, elenii au restabilit repede egalarea, desi in 10 jucatori, prin Salpingidis in minutul 51. In minutul 69, portarul polonez Szczęsny faulteaza la 10 metri de poarta pe Dimitris Salpingidis, in calitate de ultim aparator si este eliminat. Din pacte pentru Grecia, executantul penalty-ului Karagounis, executa slab si apara portarul nou intrat Sandomierski.

In minutul 80, Giorgos Samaras suteaza din marginea careului, balonul trecand in afara portii. In minutul 85, Eugen Polanski suteaza puternic din marginea careului, balonul trecand pe langa poarta.

Selectionerul Greciei, Fernando Santos a declarat pentru agentia AFP: "Am spus că vom câştiga, deci nu sunt mulţumit de remiză. În primele 20 de minute nu am jucat bine. Ştiam că Polonia va începe cu multă presiune. Eram pregătiţi. Ne-am îmbunătăţit jocul după 25 de minute, apoi Sokratis (Papastathopoulos) a fost eliminat. Nu cred că a fost justificată. Însă, am rămas încrezători, am ştiut mereu că ne vom reveni".

Autor, Alexandru Neata; Imagine uefa

Nume**
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash